HAVEN

OM HAVEN FESTIVAL

HAVEN Festival er et kunstnerisk eksperiment, der kombinerer øl, mad, kunst og musik på nye måder.

HAVEN Festival er et kunstnerisk eksperiment mellem de fire entreprenante ildsjæle og venner, Aaron Dessner og Bryce Dessner (The National), Claus Meyer (Meyers) og bryggeren Mikkel Borg Bjergsø (Mikkeller).

"Vi ønsker at undersøge, hvordan vi kan krydse forskellige kunstneriske udtryk og give folk mulighed for at opdage nye smage, lyde og sanselige indtryk. Hver ingrediens i festivaloplevelsen er omhyggeligt udvalgt og håndplukket." 

HAVEN er derfor både en avanceret ølfestival med international livemusik og en kunstfestival med internationale gæstekokke, ligesom det er en musikfestival, der finder sted midt i ét stort installationskunstværk skabt i samarbejde mellem bryggere, musikere, kokke og performancekunstnere fra hele verden.

HAVEN finder sted som en todages festival 10. & 11. august i Refshaleøens industrielle og vildtvoksende omgivelser med tre hovedområder, der alle vender ind mod byen og havnen. Til HAVEN er man ikke med som passiv beskuer, man er derimod inviteret med som gæst til en fest, hvor musikere, kokke, kunstnere og bryggere arbejder sammen på kryds og tværs af discipliner, hjælpes ad med det hele og inviterer gæsterne til at gøre det samme.

Beatbox Entertainment realiserer drømmene ved at skabe rammerne for mødet mellem de fire kunstarter.