NYHEDER

VELGØRENHED - DONÉR DIN FLASKEPANT FOR EN GOD SAG

UDGIVET: jul 04, 2018

Sidste år indsamlede HAVEN omkring en kvart million kroner til velgørenhed via donering af flaskepant fra vores gæster på festivalen.

I år kan du donerer til Hjernebarnet, DIGNITY - Dansk Institut Mod Tortur, Diabetesforeningen og Dansk Flygtningehjælp.

Vi håber at kunne gøre en endnu større forskel i år for dem der har brug for det.

Så hvis du kunne tænke dig at støtte disse organisationer - så husk at donere din flaskepant på HAVEN-festivalen.

Hjernebarnet

Forestil dig, at alt er svært: at gå, tale, kravle og spise. Sådan er livet for et barn med en hjerneskade. Hjernebarnets vigtigste budskab er, at alle børn – uanset skadens omfang - kan få større livskvalitet gennem en målrettet og systematisk træningsindsats. Derfor træner vi forældre hver dag med vores børn med hjerneskader. Med hjemmetræning har Mallie på 4 år lært at kravle og gå med støtte, mens William på 17 har lært at læse og stave. Det er bare to af vores succeshistorier. Med støtte fra HAVEN kan du være med til at skabe flere!

Læs mere om Hjernebarnet på www.hjernebarnet.dk

DIGNITY - Dansk Institut Mod Tortur

DIGNITY kæmper for en verden uden tortur, og for at hjælpe torturofre og deres familier videre i livet.

DIGNITY har siden 1982 ydet tværdisciplinær behandling til torturofre i Danmark, og er repræsenteret i 18 lande, hvor de samarbejder med lokale partnerorganisationer, om at bekæmpe brugen af tortur og behandle torturofre. 

Cirka en tredjedel af de flygtninge som kommer til Danmark i disse år har traumer efter tortur.

Læs mere om DIGNITY på www.stoptortur.dk

Diabetesforeningen

Hver dag rammes et barn i Danmark af type 1-diabetes. Sygdommen kan hverken forebygges eller kureres. Dit bidrag er med til at sikre, at Diabetesforeningen kan afholde børne- og familiekurser, støtte forskningen samt rådgive og oplyse om diabetes

Læs mere om Diabetesforeningen på www.diabetes.dk

Dansk Flygtningehjælp

Dansk Flygtningehjælp hjælper mennesker der er tvunget på flugt af krige og katastrofer i mere end 35 lande. Her hjælper vi med basal nødhjælp fx, vand, mad, tag over hovedet, og med at skabe permanente løsninger, så de mennesker, vi arbejder med, kan leve et normalt liv. 

Læs mere om Dansk Flygtningehjælp på www.flygtning.dk