NYHEDER

THE BRIAN JONESTOWN MASSACRE TIL NÆSTE TASTE OF HAVEN

UDGIVET: maj 15, 2018

Som del af eventrækken ’A taste of HAVEN’, som er kurateret af netop HAVEN Festival, præsenteres nu en koncert med støjrocklegenderne fra The Brian Jonestown Massacre i Pumpehuset den 8. august. Ved samme lejlighed kan man få ombyttet sin festivalbillet til et armbånd. 

Selve HAVEN festival finder sted med 2-dagsfestivalen på Refshaleøen den 10. og 11. august, hvor man blandt andet kan høre Kraftwerk 3-D, Arcade Fire, Kamasi Washington, Ariel Pink og mange flere, mens man prøver forskellige specialøl og smager sig igennem det brede madopbud fra alle verdenshjørner. Men det betyder ikke, at der er stille resten af året. 

Som noget nyt i år arrangerer HAVEN en række events i løbet af året i samarbejde med andre af byens øvrige kunst- og kulturaktører under navnet “A taste of HAVEN”. For et par uger siden, var det grillede hotdogs, øl-lancering og Den Sorte Skole DJ-sæt på Mikkellers Baghaven, og nu løftes sløret for endnu et af de planlagte arrangementer. 

Støjrocklegender og armbåndspåsætning 

Hele 17 albums er det blevet til, siden det californiske band The Brian Jonestown Massacre blev dannet i starten af 90erne og en vild musikalsk rejse tog sin begyndelse. Centreret omkring frontmand Anton Newcombe, har The Brian Jonestown Massacre lydmæssigt stået for ekskursioner over støjrock i alle tænkelige sammenhænge i over 25 år. Og netop Newcombes klare og kompromisløse vision for bandet og dets lyd kan ses på antallet af ex- medlemmer af bandet, der for længst har passeret de 40. 

Ud over det imponerende musikalske output på plade, har bandets liveoptrædener efterhånden nået legendestatus, blandt andet herhjemme, hvor bandet sidst optrådte på Northside Festival i 2014. Når de spiller i København til august, er det med det seneste epos ”Don’t Get Lost” fra sidste år i baggagen. 

Før koncerten lukker vi op for ’A Taste of HAVEN’ på Pumpehusets grund med deltagelse af HAVENs kuratorer og husgourmeter, hvor det samtidig er muligt at få ombyttet sin festivalbillet til et armbånd, så man er klar til at indtage selve HAVEN festivalpladsen to dage senere.

Bliv opdateret om eventet her.

Køb dine billetter her