NYHEDER

FEJR FORÅRET MED DJ-SÆT OG ’PIG & CHICK HOTDOGS’ I ET KUNSTNERISK ØL-LABORATORIUM

UDGIVET: apr 10, 2018

HAVEN skyder foråret i gang med et øl-løb, grillede pølser og et DJ-sæt af Den Sorte Skole til release på den HAVEN øl der, som én af mange, blev brygget live under sidste års festival -  ligesom Meyers løfter sløret for årets HAVEN hotdog. Det finder alt sammen sted på Baghaven den 21. april.

Med over 110 forskellige slags øl og besøg fra mange internationale stjernebryggere, er HAVEN ikke som andre festivaler, hvor man som regel kun kan vælge mellem en pilsner eller en classic. Udover at skabe festivalens ølprogram, tog den danske brygger bag Mikkeller, Mikkel Borg-Bjergsø, også initiativ til en lang række live-brygninger på sidste års festival. Nu er en af de mange øl endelig klar. En Madeira portvins-fadlagret stout. I den anledning holdes der en stor fejring den 21. april med øl-løb, ’Pig & Chick hotdog’ fra Meyers og et DJ-sæt af Den Sorte Skole ude i Mikkellers kombinerede ølbryggeri og bar ’Baghaven’ på Refshaleøen. Arrangementet er gratis.

Programmet for dagen ser ud som følger:

  • Klokken 11:00 Mikkeller Running Club HAVEN edition starter fra Meyers Deli på Gl. Kongevej 107. Meyers sender løberne afsted med en forfriskning i form af deres nye eddikebaserede læskedrik med frugtsaft og ingefær, hvorefter løbet går til Baghaven på Refshaleøen. Der er gratis HAVEN T-shirts til alle løbere, så længe lager haves.
  • Klokken 16:00 Release af den første færdigbryggede HAVEN-øl, en Stout, på Mikkellers Baghaven – alt overskud går til foreningen ’Hjernebarnet’. Der serveres desuden Haven hotdogs, hvor man kan smage en ’Pig & Chick hotdog’ med pølse af frilandsgris og kyllingehjerter, som er udviklet af Meyers pølseekspert Erik Lautrup Nielsen.
  • Klokken 18:00 til 21:00 Særligt HAVEN DJ sæt af Den Sorte Skole på Baghaven. Resten af aftenen er åben.

Baghaven er hjemsted for adskillige store egetræstønder og et mikrobiologisk laboratorium, hvori Mikkeller med vildgær og avancerede bakteriekulturer brygger nogle af sine prisvindende øl. Derudover var Baghaven en del af HAVEN-festivalen sidste år. Man finder Baghaven på Refshalevej 169B, 1432 København K.

I løbet af den kommende måned, vil HAVEN begynde at fortælle om de nye og spændendende tiltag på madfronten til årets festival. Følg med her eller på  http://www.facebook.com/havenkbh og http://instagram.com/haven_kbh.