NYHEDER

OPEN CALL FOR KUNST

UDGIVET: maj 24, 2018

HAVEN Festival inviterer dig som kunstner til at præsentere dine idéer til oplevelser, der vil overraske og engagere publikum på HAVEN til august. Deadline for ansøgninger er fredag d. 8. juni. 

Opsætning af værkerne vil finde sted i ugen før selve festivalen (fra mandag d. 6. august). De udvalgte værker skal installeres, servicers og tages ned af ansøger – alle udgifter i forbindelse med værket og værkets opsætning, service og nedtagning afholdes af ansøger, såfremt værket udvælges til festivalen. Som kunstner bevarer du ejerskabet til værket.

HAVEN er en udendørs festival. Festivalen er åben for alle former for kreativitet – kunstnere, dansere, arkitekter, komikere og alt derimellem. Værkerne skal præsenteres for og engagere imellem 1 og 10.000 gæster.

Forslag shortlistes af HAVENS kunstansvarlige, hvorefter festivalens kuratorer, Aaron Dessner & Bryce Dessner, Mikkel Borg Bjergsø og Claus Meyer vil stå for den endelige udvælgelse. Shortlistede ansøgere vil evt. blive kontaktet og bedt om yderligere informationer for at lette beslutningsprocessen.

Ansøgninger skal sendes til: [email protected]

Ansøgninger skal indeholde:

- Projektbeskrivelse 
- Beskrivelse af publikumsinddragelse
- Detaljeret budget
- Ansøger(e)s CV

Deadline for ansøgninger er fredag d. 8. juni. Krav til filstørrelse: må ikke overstige 20MB.

Dette prioriterer HAVEN i ansøgninger:

- Stærkt kunstnerisk indhold 
- Beviselige resultater fra ansøgeren
- Innovativ brug af materialer og/eller idéer
- Innovativ interaktion med mediet, festivalpladsen og publikum

Når et projekt er blevet udvalgt, vil kunstnere og designhold blive bedt om at sende skriftlige beskrivelser, yderligere tegninger, oversigter, udkast, mediefiler og/eller andet, der understøtter et komplet designet værk.

Følg med på Facebook her.

Vi glæder os til at høre fra jer!