NYHEDER

TO NYE ARTISTER PÅ HAVEN PLAKATEN!

UDGIVET: apr 10, 2018

Vi er stolte af at tilføje endnu to stærke navne til årets musikplakat. Der er tale om den tyske virtuos Nils Frahm og den Amerikanske kult indie-sangerinde Jenny Lewis.

Nils Frahm

Siden 2005 har den 35-årige tyske komponist og producer Nils Frahm begejstret fans verden over med sine kompositioner. Hans lyd, der består af lige dele inspiration fra den klassiske musik og den mere elektroniske, ambiente del af selvsamme – ikke bare begejstrer hjemme i stuen, men gør sig også rigtigt godt i livesammenhæng, hvor han for alvor folder sig ud. Efter gennembrudsalbummet ”Felt” (2011), har Frahm i flere omgange gæstet Danmark, senest i februar måned med hele tre udsolgte koncerter i København og Århus. Hans seneste udgivelse ”All Melody” er ligeledes blevet modtaget med både hjerter og roser hele vejen rundt.


Lyt til Nils Frahm

Jenny Lewis   

Den tidligere forsanger i kult-indie-rock-bandet Rilo Kiley, søsatte allerede i 2005 sin solo-karriere med det bluegrass-inspirerede album ”Rabbit Fur Coat”, sammen med kræfter som The Watson Twins og M. Ward. Og selvom der kun er kommet tre albums fra den kant sidenhen, er det væsentlige udgivelser, der senest kulminerede i den Ryan Adams-producerede ”The Voyager” fra 2014. Jenny Lewis bevæger sig let mellem klassisk amerikansk rootsmusik og skøn melodisk rock, ikke ulig et navn som Fleetwood Mac. Jenny Lewis er i øjeblikket i studiet med Ryan Adams og Don Was, og hun lander på Refshaleøen til august med helt nye sange i bagagen.

Lyt til Jenny Lewis. 

Tjek resten af de annoncerede artister ud her, og find din billet.