NYHEDER

LANCERING AF HAVEN'S SIGNATUR ØL

UDGIVET: jun 08, 2018

Lancering og gratis uddeling af HAVENs signatur-øl på Nørrebro Teater

Til de, som ikke kan vente helt til HAVEN Festival 10. og 11. august med at smage årets signatur-festival-øl, er der håb forude. Den bliver nemlig lanceret til et gratis arrangement på Nørrebro Teater 15. juni, hvor der også vil være musik samt mulighed for at smage Meyers ’Pig & Chick Hotdogs’. De første 100 øl er gratis.

HAVEN Festival, der er blevet til et samarbejde mellem Claus Meyer, Mikkel Borg-Bjergsø, Aaron Dessner og Bryce Dessner, har siden sin første afvikling sidste år haft som ambition at være en musik-, mad-, kunst- og ølfestival samlet i én. Det kommer til udtryk ved, at der kommer gastronomiske besøg fra hele verden, der laves kunstinstallationer med internationale kunstnere, mere end 110 forskellige specialøl serveres på pladsen, og musikprogrammet rummer både nye talenter såvel som gamle legender. 

Som et af festivalens initiativer på øl-siden, brygger Mikkeller hvert år en ny HAVEN signatur-øl, der frigives på 500ml dåse. Og det er den øl, der nu er klar til offentliggørelse. Der er tale om en økologisk pilsner, brygget med forskellige traditionelle tyske og tjekkiske humlearter. Øllens aroma og smag har noter af citron, halm og grapefrugt. En smule bitter og ultra sprød.

I den anledning, holder festivalen et ’Taste of HAVEN’-arrangement i samarbejde med Nørrebro Teater den 15. juni fra klokken 16 til klokken 20. Her vil Lewis Preston Colston vende plader, og man kan enten få en af de første 100 gratis HAVEN-øl eller købe andre af Mikkellers kreationer i baren. Haven har desuden sin egen hotdog-bod, hvor Meyers pølseekspert Erik Lautrup Nielsen har udviklet 2 forskellige pølser til festivalen. Den 15.juni kan man smage én af dem ’Pig & Chick Hotdog’ med pølse af frilandsgris og kyllingehjerter i ølandsbolle, med bagt peberfrugt/chipotle-dressing og topping af råsyltet spidskål og purløg. 

Lanceringen finder sted på:

Nørrebro Teater, Ravnsborggade 3, 2200 København N
15. juni fra klokken 16:00 til klokken 20:00
Arrangementet er gratis

I løbet af den kommende måned, vil HAVEN begynde at fortælle om de nye og spændendende tiltag på madfronten til årets festival. Følg med på www.havenkbh.dk eller www.facebook.com/havenkbh