NYHEDER

HAVEN FESTIVAL SKAL GENTÆNKES

UDGIVET: nov 02, 2018

HAVEN Festival vil for fremtiden være at finde i et nyt format. Det sker på baggrund af, at Refshaleøen, hvor festivalpladsen ligger, er så meget under forandring, at arrangørerne ikke ser andre holdbare muligheder end at trække en streg i sandet for at gentænke festivalens form.

I de sidste to år har HAVEN fusioneret gastronomi, øl, musik og kunst under en årlig 2-dags festival på Refshaleøen. Men nu ser arrangørerne bag festivalen sig nødsaget til at gentænke formen for at omstille sig til den massive udvikling, der i disse år finder sted på Refshaleøen.

- Vores mål er altid at levere den bedst mulige festivaloplevelse. Byudviklingen på området med etableringen af nye studieboliger i containere og ankomst af madmarkedet Reffen har gjort, at vores oprindelige festivalområde er blevet begrænset til halvdelen af det område, vi præsenterede i festivalens første år. Det har naturligt skabt udfordringer i at skabe festivalen i den ønskede form.

Ydermere har en kommunal begrænsning af vores tilladelse gjort, at vi har været nødsaget til at stoppe festivalen ved midnatstid, hvor vi i festivalens første år måtte holde åbent til 02:30. Det var en ændring, der har begrænset os i at tiltrække den ønskede mængde internationale hovednavne, og dermed skabe det rette musikprogram for vort publikum, siger John Fogde fra HAVEN.

 

HAVEN BESTÅR – MEN I ET NYT FORMAT

Selvom det foranderlige miljø på Refshaleøen har medbragt sine udfordringer, ser HAVEN udviklingen som positiv og en mulighed for at eksperimentere endnu mere med festivalformatet.

- Det er kun positivt, at der sker så meget på Refshaleøen. Det er et fedt område spækket med kreative miljøer og masser af liv, og det vil vi gerne understøtte og inddrage. Det betyder, at HAVEN består, men vi skal tilpasse os og omfavne de dynamiske rammer, og den byudvikling som området gennemgår, så festivalen inkluderer området bedre. Vi håber at kunne præsentere de første tiltag allerede næste år, udtaler John Fogde, pressechef i Down the Drain Group, der arrangerer HAVEN Festival.

For presse eller udtalelser, kontakt John Fogde, [email protected]

For generelle henvendelser, kontakt [email protected]

www.havenkbh.dkwww.facebook.com/havenkbh