NYHEDER

ENDAGSBILLETTER TIL SALG! HER ER SPILLEPLANEN FOR HAVEN 2018.

UDGIVET: feb 28, 2018

Endagsbilletter til salg! Her er spilleplanen for HAVEN 

Sidste år røg alle endagsbilletterne til HAVEN Festival særdeles hurtigt, så skynd dig, hvis du kun har mulighed for at deltage én dag og ikke vil misse din yndlingsartist.

Var du med sidste år? Der var geder grillet over bål, en islandsk kunstner, der strippede i et gammelt autoværksted, livebrygning af en øl gæret på festivalens lugt, The National, der spillede Kim Larsen og Bon Iver-forsangeren Justin Vernon, der hver dag åbnede festivalpladsen med endnu uudgivet musik spillet fra engen på Refshaleøen sammen med et entourage af danske og udenlandske musikere i helt nye konstellationer. Der var over 100 forskellige øl, sorte som sure, mesterkokke fra hele verden med hver deres signaturret og Iggy Pop i bar overkrop.

I år vil vi endnu en gang forsøge at udfordre den traditionelle og kommercielle måde at lave festival på. Og nu hvor musikdelen af programmet er ved at være på plads, løfter vi sløret for spilleplanen, ligesom vi sætter endagsbilletter til salg. Så bare rolig, der er håb forude, hvis du ikke har mulighed for at komme begge dage men har en artist, som du bare må se.

Med forbehold for ændringer, så kommer spilleplanen til at se sådan her ud: 

Fredag:
Arcade Fire
Ariel Pink
Big Thief
Brockhampton
Dirty Projectors
Káryyn
Kamasi Washington
Kevin Morby
Pheobe Bridgers
The Royal Danish Orchestra X Dessner
Thåström

Lørdag:
Cancer
Den Sorte Skole X HAVEN
Einstürzende Neubauten
Jlin
Katinka
Kraftwerk 3-D
Liima
Moses Sumney
Selma Judith
Serpentwithfeet
Unknown Mortal Orchestra


Begge dage rummer dermed musiklegender såvel som shooting stars og spænder over alt fra tysk punk og syrisk indie til californisk jazz og hip-hop fra Texas. HAVENS mad-, øl-, og kunstprogram vil blive offentliggjort løbende frem mod festivalen, så følg med her eller i vores nyhedsbrev.

Køb din billet her.