NYHEDER

ØL, VIN OG DRINKS PÅ HAVEN 2018

UDGIVET: aug 07, 2018

Der er nu tre dage til årets HAVEN festival og tiden er kommet til at afsløre de mange spændende øl og andre drikkevarer, man vil kunne nyde på festivalen. Der vil i år være mere end 60 forskellige slags fadøl fra nøje udvalgte bryggerier fra hele verden og et vidtrækkende, bæredygtigt vinsortiment, der samlet gør HAVEN til en lige så stor smagsoplevelse som musikoplevelse.

Fra Mikkellers sortiment af øl har vi bl.a. den økologiske ‘HAVEN pilsner’, den ‘Reality Based Pils’ - lavet i samarbejde med medlemmerne fra The National og den særlige ’SpontanCherry Frederiksdal 2018’, som er en spontangæret øl med sure kirsebær fra Frederiksdal gods. Dertil kommer forskellige overraskelser lige fra beer slushies, til trylleshow, til løbeture med Mikkeller Running Club.

Festivalen får også besøg af The Brooklyn Brewery,  der bl.a. medbringer deres Lager, EAST IPA, Defender IPA, Brown Ale, og den nye Naranjito; en frisk Pale Ale brygget med appelsinskræl.

På vinkortet er der i år et særligt fokus på europæiske vine med vægt på de bæredygtige af slagsen. Sortimentet rummer både prosecco-, rosé-, rød- og , hvidvine, såvel som nørdede naturvine og den særdeles fremragende Jurtschitsch orangevin. De ekstra eventyrlystne kan opleve at smage den særlige, biodynamiske Cristal Champagne Louis Roederer 2008, som der kun findes tolv eksemplarer af på hele festivalen.

Ud over at medbringe mad og kokke fra hele verden, serverer Claus Meyer og hans hold også forskellige drikkevarer i festivalens Apple Flower Bar, hvor du bl.a. vil kunne smage en mousserende æble-riesling, forskellige brændevine brygget på frugt fra Lilleø eller Meyer’s take på en Dark’n’Stormy, med rom, ingefær, danskvand, lime og æble.