LYT TIL

DJ FINEST

Sihel Sinash, også kendt som DJ Finest, kaldes ikke "den hårdeste arbejdende mand i showbiz" for ingenting. Hans kulturelle bidrag til Göteborg og Sverige taler for sig selv - fra opstarten som ung, rundet af basketballbanen i Heden, til utallige klub-initiativer som Soul Kitchen, Finest Vibe, The Bridge & Crazy Sexy Cool. Finest er utvivlsomt en pioner. Han begyndte at arrangere events på undergrunds-klubberne i Göteborg i begyndelsen af 2000'erne. I 2004 havde nattelivet i Göteborg nået et højdepunkt, men Finest ville gerne tilføje noget, som han mente  der manglede - en lørdagsklub med den allerbedste R & B, hip hop og fest musik. Club Shakedown blev en øjeblikkelig succes og er stadig i dag et velkendt navn og kærligt minde for mange.

I sin 14-årige karriere har Finest spillet med kunstnere som D'Angelo, Chaka Khan, Keri Hilson, Ginuwine, Teedra Moses, Tower of Power, Musiq Soulchild, Joe, Xzibit og J. Cole.

I 2015 turnerede han i Europa med funk-legenderne, The Zapp Band, på deres første europæiske tour i over 25 år. Med en stil, der omfatter alt fra Soulful House, G-Funk, Acid Jazz, Funk, Disco, Smooth Jazz, Southern Soul, Neo Soul, R & B og Hip Hop, er Finest blevet en af de bredest-definerede DJ's der er.

Finest er i dag officiel DJ for Parham, samt manager for den hypede duo Sammy & Johnny Bennett, såvel som Filip Hunter. Der er altid gang i noget nyt; Finest arbejder med alt, lige fra at booke koncerter med verdens-artister, spille på de hotteste dansegulve, arbejde med offentlige projekter til at spotte det næste talent. På trods af en konstant pakket kalender, glemmer han aldrig at finpudse sine evner som DJ og hele tiden stræbe efter at forbedre sit næste set og arsenal af scratches. Finest har også startet sit eget radioprogram hver anden fredag på P3 under navnet: "P3 with Finest"

Med en enorm lidenskab for musik og særlig fornemmelse for levering, kan du forvente en  unik samling grooves, der vil forkæle dig helt ind i sjælen.