OPLEV

ARTREBELS X HAVEN

ArtRebels er et nysgerrigt kreativt studie. De fusionerer lidenskab for håndværk med fantasi og en hengivenhed til den kreative kultur. Fællesnævneren for alt, hvad de gør, er deres passion for at skubbe grænser og deres engagement i at skabe positiv forandring i disse transformationstider.

ArtRebels står bag 11 års begivenheder, festivaler, kunstneriske samarbejder, guerillaprojekter, innovative udstillinger og fester.

ArtRebels arbejder med et globalt fællesskab af kreative talenter og frontrunners, indenfor forskellige discipliner. De fastholder en legende tilgang i tankerne, for at give den kunstneriske proces total frihed.

For at skabe et meningsfuldt område på dette års HAVEN Festival inviterer ArtRebels to kreative hold til at berøre relevante spørgsmål, som hvordan designer uden affald, ved hjælp af digital fabrikation og undersøge, hvordan socialt design kan give folk en sjov og kollektiv oplevelse.

Målet har været at skabe en holistisk oplevelse, der stimulerer både øjne, ører og sjæl, og under festivalen, være et sted at besøge for legende og sociale øjeblikke.

Skabt ud fra tanken om 'social design' vil området fungere som en legeplads for de nysgerrige. Ligesom ved en legeplads for børn, vil området præsentere hyrpervisuelle og sansestimulerende omgivelser og opmuntre dig til at gå på udforske det sociale og aktivere kroppen. Området vil bede om din tilstedeværelse, og til gengæld får du sociale oplevelser.

Arena & Limelight består af to installationer, der hver især præsenterer sit eget æstetiske univers og formål. Det, de har til fælles, er at være resultater af socialt design - design til et socialt formål.

To kreative hold er bag oprettelsen af henholdsvis The Limelight og Arena.

SANO og CMPNDM har begge en baggrund i arkitekturen. De er besat af forståelsen af materialer og interesserede i at skabe rum til at opmuntre til kollektivt engagement. I et tværsnit mellem arkitektur, kultur, historie, teknologi og miljø kan du finde deres kerne til inspiration.

Læs mere om SANO og deres installation The Limelight her.

Læs mere om CMPNDM og deres installation Arena her.