FRIVILLIG

BLIV FRIVILLIG PÅ HAVEN

På HAVEN skal vi have mere end 3000 frivillige tilknyttet. Dette fællesskab af engagerede frivillige er med til at bygge HAVEN op fra ingenting til alting.

Tilmelding som frivillig kan ske her.

Spørgsmål kan sendes til: [email protected]

NÅR DU ER FRIVILLIG PÅ HAVEN

At yde en frivillig indsats sammen med HAVEN er et aktivt tilvalg. Det er et professionelt og personligt engagement, du tilbyder, fordi du har lyst til at skabe noget meningsfyldt, og anser dig selv som en del af det HAVEN repræsenterer. Som frivillig påtager du dig et ansvar overfor HAVEN, din frivilligkoordinator/teamleder, dit team samt alle de andre frivillige, du skal være sammen med. Vi regner alle sammen med dig, og du kan regne med os.

Den bedste frivillige festivaloplevelse skaber du, et langt stykke henne af vejen, selv – det handler om indstilling og viljen til at samarbejde på mange forskellige niveauer. Til gengæld for din indsats og store hjælp lover vi blandt andet at give dig noget til CV’et, fantastisk musik og muligheden for at udvide dit netværk både fagligt og personligt.

GOD SERVICE OG SAMMENHOLD

Som frivillig er du en del af festivalens ansigt udadtil. Det er derfor vigtigt, at du, uanset din funktion, betragter dig selv som værende en del af det fælleskab, der skal yde en service for HAVEN’s gæster. At smile og yde en god service – også når der er travlt – er det bedste redskab, du har. For at få alt til at fungere optimalt er det essentielt, at vi hjælper hinanden undervejs, og at du også giver en hånd med opgaver, der falder uden for dit normale arbejdsområde.

Vi forventer, at du respekterer vores fællesskab og er i stand til at tage vare på dig selv i det fællesskab. Sæt dig ind i vores Regler & Vilkår og FAQ for frivillige, inden du møder op på din første vagt.

Tilmelding som frivillig kan ske her.