FAQ

PRAKTISK INFORMATION OM HAVEN FESTIVAL

BILLETTER OG BILLETPRISER
Se billetsiden for info om billettyper her.

Refundering og ændring af købt billet
Køb af billetter er ikke omfattet af nogen returret. Du kan derfor ikke få dine penge refunderet. Hvis du bliver forhindret i at komme til et arrangement, kan vi desværre ikke hjælpe dig. Billetter refunderes kun, hvis arrangementet bliver aflyst.

Opgradering af billet
Det er muligt at opgradere sin billet ved at sende en mail til Billetlugen. Dette vil koste differencen + administrationsgebyr.

Kan jeg forære min billet væk?
Du kan godt forære en billet væk, selvom dit navn står på billetten.

Sortbørssider
Vi vil på det kraftigste fraråde, at man bruger sortbørssider som Viagogo, Stubhub og lignende, der bevidst sælger billetter til overpris. Når man køber en billet af en, man ikke kender, kan denne i teorien være falsk eller kopieret, hvorfor stregkoden ikke vil virke i indgangen. Man vil derfor blive afvist, og dette kan HAVEN ikke tage ansvaret for. Vi kan derfor heller ikke verificere eller på anden måde tage stilling til billetter, som er købt via uofficielle billetudbydere.


TID & STED

Hvor ligger HAVEN?
HAVEN afvikles på Refshaleøen, Refshalevej 151, 1432 København K ca. 15 minutter fra centrum af København.
Bemærk! Det er ikke muligt at parkere i bil ved HAVEN. Den absolut bedste metode til at komme til og fra HAVEN er på cykel. Vi anbefaler derfor på det kraftigste, at du tager enten cykel eller går til HAVEN.

Hvornår er HAVEN 2018?
HAVEN 2018 finder sted på Refshaleøen fra fredag den 10. august til og med lørdag den 11. august 2018. Dørene åbner kl. 12.30. Musikken stopper kl. 24:00. Barene har åbent til kl. 01:00. 

Hvornår kan jeg få mit armbånd på?
Fra første dag, når portene åbner i indgangen

TRANSPORT OG PARKERING

Vi anbefaler på det kraftigste, at du tager enten cykel eller går til HAVEN. 

Der vil dog være både ekstrakørsel med bus 9A (ordinær rute), samt havnebusser, der sejler mellem Ndr. Toldbod - Nyhavn - Refshaleøen. 

På cykel eller til fods

På cykel kan du køre via Christiania eller Holmen og være på HAVEN i løbet af ca. 10 min. fra f.eks. Christianshavns Torv. Du kan også vælge at cykle fra Kongens Nytorv gennem Nyhavn over Inderhavnsbroen og fortsætte ad Holmen. Også dette tager også omkring 10 min.
Der vil være cykelparkering i nærheden af indgangen til HAVEN.

Cykelparkering vil være på eget ansvar.

Cykler sat fast til festivalens hegn eller andet udstyr vil blive fjernet.

Her er et udpluk over cykeludlejningssteder i København, hvor du kan leje en cykel til HAVEN:
http://copenhagenbikes.dk
http://copenhagenbicycles.dk
http://rentabike.dk
https://bycyklen.dk/da/
http://baisikeli.dk/

BIL
Parkering: Bemærk! Der er ikke mulighed for at parkere biler ved HAVEN Festival. Vi henviser derfor til offentlig transport eller cykel.

FRIVILLIG PÅ HAVEN

Kan jeg blive frivillig på HAVEN?

Tilmelding som frivillig åbner den 4. maj kl 10:00. Hold øje med havenkbh.dk eller HAVEN Facebook, hvor der vil blive delt info, så snart tilmelding åbner. I mellemtiden er du altid velkommen til at kontakte [email protected].

BØRN & UNGE
Alle børn er som udgangspunkt velkomne på HAVEN Festivalen. Dog anbefaler vi, at man ikke medbringer børn under fem år på festivalen. Festivalen er ikke designet til børn, og der vil derfor ikke være eksempelvis babymad og lignende tilgængelig på festivalen og kun pusleborde i begrænset omfang. Vi vil derfor lade det være op til den enkelte forælder at vurdere, om de vil medbringe deres barn på HAVEN Festival.

Vælger man at medbringe sit barn på festivalen, er der gratis adgang for børn under 10 år, hvis de er ifølge med en betalende voksen, og vi anbefaler, at man bærer små børn i en bæresele. Barnevogne og klapvogne af normal størrelse er tilladt, men det er ikke tilladt at tage disse med op foran scenerne, og festivalpladsen er ikke ideel til at barne- og klapvogne. Der kommer ikke særlige børne- eller ungdomsbilletter, så er man fyldt 10 år, skal man købe en billet.

Af sikkerhedsmæssige årsager, skal børn og unge under 15 år være ifølge med en voksen, og vi anbefaler ikke at have børn med på festivalen efter kl. 20.00.

ID og alkoholssalg
Der foretages ikke salg af alkohol til personer under 18 år. ID skal fremvises ved forespørgsel.

GLEMTE SAGER/HITTEGODS
Alle glemte sager fra HAVEN Festival 2018 bliver indsamlet og indleveret til politiets hittegodskontor i København. Læs mere om, hvordan du kontakter hittegodskontoret.
Har du mistet en jakke, taske eller lignende, kontakt da HAVEN på [email protected]

NABOER
Vi beklager naturligvis, hvis naboer oplever gener i forbindelse med afholdelsen af HAVEN Festival. Det er aldrig vores intention at være til gene for nogen - tværtimod er det vores mål at lave en festival, der forener alt det bedste af mad, drikke, kunst og musik, der
har til formål at skabe glæde og gode oplevelser. Vi holder os naturligvis inden for de tilladte rammer for afholdelse af festivalen.

GARDEROBE OG OPBEVARING
På HAVEN er der en almen bemandet garderobe med plads til diverse. Vi har begrænset plads. Der vil ikke være plads til opbevaring af større genstande såsom kufferter og lignende. Al garderobe er på eget ansvar.

TIDSPLAN
Du kan se tidsplanen online her

Eller i vores app 'HAVEN Festival' der kan hentes på Android & Apple App Stores.

Du kan også downloade fredags tidsplanen og lørdags tidsplanen

KONTANTFRI FESTIVAL

Hvilke betalingsformer er gyldige på HAVEN?
Betalingskort modtages i alle salgsboder. Det er ikke muligt at betale med kontanter i boderne, men i værdikortboderne er det muligt at få sat kontanter ind på et værdikort, som kan bruges i alle boder.
Følgende betalingskort kan anvendes i alle salgsboder:
· Dankort
· Mastercard
· Maestro
· Visa
· Visa Electron
· Udenlandsk Visa
· American Express
· Eurocard
· CUP
· JCB International

Jeg har ikke noget betalingskort og bruger altid kontanter - hvad gør jeg?
Vi modtager selvfølgelig dine kontanter på pladsen. I vores værdikortboder kan du henvende dig med kontanter og få dem indsat på et værdikort, som du kan anvende overalt på pladsen.

Hvis du bruger alle pengene på dit værdikort, kan du henvende dig i værdikortboderne for at få det fyldt op.

Depositum på værdikortet
Når du omveksler kontanter til et værdikort opkræves et depositum på kr. 100. Depositum returneres i værdikortboden, når du afleverer dit værdikort for at få din eventuelle restsaldo retur – eller når du afleverer dit tomme værdikort i værdikortboden.


Fotografer dit værdikort
Når du modtager dit værdikort, skal du fotografere det, så det 10-cifrede nummer på kortet kan læses. Billedet har du brug for, hvis du taber dit værdikort, og du har brug for det, hvis du ønsker eventuel restsaldo overført via bankoverførsel efter festivalen (procedure beskrives nærmere under afsnit om restsaldo).


Kan jeg betale med MobilePay i jeres barer og boder?
Du kan ikke benytte MobilePay i vores barer og boder, men i vores værdikortbod kan du benytte MobilePay til at købe et værdikort.


Hvordan får jeg min restsaldo på værdikortet retur?
Til enhver tid kan du gå i en værdikortbod og få din restsaldo overført til dit betalingskort. Du får samtidig dit depositum retur.
Vær opmærksom på, at der ikke tilbagebetales kontanter fra værdikortboderne, ligesom det ikke er muligt at tilbagebetale via MobilePay.
Hvis du ikke har et betalingskort, skal du kontakte [email protected] og sende billedet af dit værdikort samt dine kontooplysninger, hvorefter din restsaldo returneres. Der opkræves et administrationsgebyr på kr. 100, hvis du ønsker din restsaldo overført via bankoverførsel. Gebyret modregnes i dit depositum.

Hvornår er værdikortboderne åbne?
Værdikortboderne følger pladsens åbningstider. Når pladsen lukker ned den sidste dag, vil det være muligt at gå til en værdikortbod uden for pladsen, så du kan få din restsaldo overført, selv efter pladsen er lukket ned.
Også søndag d. 12/8 vil du kunne finde en åben værdikortbod på HAVEN i tidsrummet kl. 12-18.

Hvad sker der hvis jeg taber mit værdikort?
Når du køber et værdikort i værdikortboden, skal du fotografere det 10-cifrede kortnummer på forsiden af kortet, så du altid har det, hvis du taber kortet. Er uheldet ude, kontakter du straks en værdikortbod, som sørger for at lukke det tabte kort og overføre din restsaldo til et nyt kort.

Mobilnettet virker altid dårligt på en festival!
Vi har stort fokus på mobilnettet, men er også bevidste om, at det af og til bliver hårdt belastet, og det er årsagen til, at vi har valgt ikke at lade vores betalingssystem være afhængigt af mobilnettet.
Betalingssystemet er knyttet op omkring en kablet internetforbindelse og bliver således ikke påvirket, hvis mobilnettet er belastet.

Hvad sker der hvis internettet svigter?
Der vil løbende være udfordringer for internetforbindelsen på en udendørs festivalplads – kabler rives over, strøm svigter eller lignende. I langt de fleste tilfælde er problemet relateret til enkelte barer/boder og ofte til kun enkelte kasseterminaler i barer/boder – og langt de fleste problemer er løst inden for ganske kort tid.
Det påvirker ikke betalingsmulighederne, hvis kasseterminalerne er offline, så det er ikke noget, man som gæst vil mærke til, med mindre man er debetkortholder (se info nedenfor).

Jeg har et debetkort - kan jeg bruge det?
Debetkort er gyldig betaling i alle vores barer og boder. Såfremt man som debetkortholder møder en kasseterminal, der er offline, vil debetkortet ikke kunne anvendes. Ofte vil offlinesituationen være knyttet kun til den enkelte kasseterminal, hvorfor nabo-kasseterminalen med stor sandsynlighed vil kunne gennemføre betalingen. Barens/bodens personale er instrueret i, hvordan det foregår.
Sker det, at samtlige kasseterminaler er offline i en bar eller en bod, vil det ikke være muligt at gennemføre en betaling med debetkort. Vores gæster henvises til værdikortboderne, der kan afhjælpe denne situation.

Hvad sker der hvis Nets har nedbrud?
Af og til sker det, at Nets har nedbrud. Sker det, vil det ikke være muligt at betale med debetkort. Opstår den situation og står det klart, at der er tale om et nedbrud af længere varighed, vil det være muligt for vores debetkortholdere at få udstedt værdikort i værdikortboderne. I værdikortboderne vil det altid være muligt at betale med betalingskort uanset nedbrud hos Nets.

Hvad er kontaktløs betaling?
Bankerne udsteder betalingskort, der kan anvendes som ”kontaktløs betaling”, såfremt dankortterminalen er i stand til at modtage kontaktløs betaling. Sådanne kort er udstyret med en NFC-chip. Du kan tjekke, om dit kort er klar til kontaktløs betaling ved at se efter dette mærke på kortet. Har dit kort ikke dette mærke, kan du kontakte din bank, hvis du ønsker at være klar til kontaktløs betaling.

På HAVEN modtager alle dankortterminaler kontaktløs betaling, hvilket betyder, at en betaling gennemføres ved, at du blot holder dit kort over
dankortterminalen, såfremt beløbet er under kr. 350. Ved beløb over kr. 350 skal du indtaste din pinkode, og når dit kort har været anvendt kontaktløst 10 gange uden indtastning af pinkode, skal du taste din pinkode uanset beløbets størrelse. Dette er udelukkende for at undgå misbrug, hvis du taber et kort med NFC-chip.


HANDICAPFACILITETER

Handicapledsager
Handicappede og andre gæster, der kan fremvise et gyldigt ledsagerkort fra Danske Handicaporganisationers Brugerservice, kan gratis medbringe én ledsager over 18 år til HAVEN. Kontakt venligst Billetlugens kundeservice på telefon 70 263 267.


Handicaptoilet
Handicaptoilet forefindes på festivalpladsen.
Kørestolsbrugere
Der vil være adgang til handicappodier ved scenerne, der kan benyttes efter først til mølle-princippet.


MAD OG DRIKKE


Må jeg medbringe mad og drikkevarer?
Det er ikke tilladt at medbringe eget mad og drikke på festivalpladsen. Hvis man af helbredsmæssige årsager ikke må indtage maden, der tilbydes på pladsen, skal der foreligge dokumentation herpå i form af lægeerklæring, som skal forevises vagterne ved indgangen. Hvis du har småbørn og har brug for at medbringe babymos eller lignende er det også tilladt. Er du i tvivl om noget, så kontakt os på [email protected] og beskriv dine behov, så finder vi en løsning!


Allergi og særlige behov
På festivalpladsen vil der være noget for enhver smag, og ligeledes tilbud til folk med allergi. Kontakt venligst [email protected], hvis du har særlige behov, og så skal vi gøre hvad vi kan for at hjælpe.


VANDPOSTER
Der vil være vandposter at finde på festivalpladsen, hvor man naturligvis kan fylde sin vandflaske med postevand ganske gratis.


OVERNATNING
Der tilbydes ikke overnatning og camping på HAVEN, og vi henviser derfor til alternative overnatningsmuligheder.
Vi anbefaler at man tjekker HOTELS.COM, der har et bredt udvalg af ledige hoteller i København.


SIKKERHED

Førstehjælp
Der er et veluddannet førstehjælpskorps til stede under hele arrangementet.


REGLEMENT

Vores vagter vil kropsvisitere, tjekke tasker, lommer mm. ved indgangen. 

Det er strengt forbudt at:

  • Blokere nødudgange og passager, samt skubbe og mase, specielt foran scenerne.
  • Crowdsurfe.
  • Stage dive.
  • Kaste med øl og andre objekter.
  • Enhver overtrædelse af ovenstående vil medføre øjeblikkelig bortvisning.

Dyr
Det er ikke tilladt at medbringe dyr på koncertpladsen.

Foto & Video
Det er ikke tilladt at medbringe båndoptagere, videokamera eller professionelt fotokamera. Lyd- og videooptagelse er ikke tilladt. Kun små digitale videokameraer (lommestørrelse) og mobiltelefoner er tilladt på pladsen. Spejlreflekskameraer er ikke tilladt. Hvis du skal fotografere for et medie, er du velkommen til at søge om akkreditering. Vi tillader ikke større/professionelle kameraer til privatpersoner på grund af restriktioner fra de internationale artister, ligesom det er forstyrrende for vores publikum med for mange kameraer under koncerterne. Det er ikke tilladt at medbringe selfiestænger af metal.

Grill & Brug af åben ild
Der må ikke medbringes grill eller lignende på koncertområdet. Brug af åben ild er ikke tilladt.

Narkotika
Der er nultolerance over for narkotika af enhver art. Handel med og besiddelse af narkotika medfører omgående bortvisning samt politianmeldelse.

Paraplyer
Af sikkerhedsmæssige årsager er det ikke tilladt at medbringe paraplyer.
Stole, telte m.m.

Opsætning af telte, borde, stole og pavilloner er ikke tilladt af sikkerhedsmæssige årsager, ligesom det ej heller er tilladt at medbringe flag, vimpler, bannere og lign. Der vil være siddepladser at finde på pladsen. Hvis du er gravid eller har særlige behov opfordrer vi til at tage et tæppe eller liggeunderlag med.

Våben
Det er ikke tilladt at medbringe nogen form for våben på pladsen. Overtrædelse af dette vil medføre omgående bortvisning samt politianmeldelse.


Sprayflasker & Solcreme
Gæster og frivillige må ikke medbringe spraydåser og flasker under tryk, samt beholder med brandbare væsker på pladsen. Parfume og solcreme på spray må godt medbringes på pladsen.

Datapolitik

Du kan læse mere om vores datapolitik her.