HAVEN

PRAKTISK INFORMATION OM HAVEN FESTIVAL

BILLETTER OG BILLETPRISER
Se billetsiden for info om billettyper her

Refundering og ændring af købt billet
Køb af billetter er ikke omfattet af nogen returret. Du kan derfor ikke få dine penge refunderet. Hvis du bliver forhindret i at komme til et arrangement, kan vi desværre ikke hjælpe dig. Billetter refunderes kun, hvis et arrangement bliver aflyst.

Opgradering af billet
Det er muligt at opgradere sin billet ved at sende en mail til Billetlugen. Dette vil koste differencen + administrationsgebyr.

Kan jeg forære min billet væk?
Du kan godt forære en billet væk, selvom dit navn står på billetten.

Sortbørssider
Vi vil på det kraftigste fraråde, at man bruger sortbørssider som Viagogo, Stubhub og lignende, der bevidst sælger billetter til overpris. Når man køber en billet af en, man ikke kender, kan denne i teorien være falsk eller kopieret, hvorfor stregkoden ikke vil virke i indgangen. Man vil derfor blive afvist, og dette kan HAVEN ikke tage ansvaret for. Vi kan derfor heller ikke verificere eller på anden måde tage stilling til billetter, som er købt via uofficielle billetudbydere.

TID & STED
 
Hvor ligger HAVEN? 
HAVEN afvikles på Refshaleøen, Refshalevej 151, 1432 København K ca. 15 minutter fra centrum af København.  

Bemærk! Det er ikke muligt at parkere ved HAVEN. Den absolut bedste metode til at komme til og fra HAVEN er på cykel. Vi anbefaler derfor på det kraftigste, at du tager enten cykel eller går til HAVEN.

Hvornår er HAVEN 2017? 
HAVEN 2017 finder sted på Refshaleøen fra fredag den 11. august til og med lørdag den 12. august 2017.  

Åbningstider
Begge dage vil dørene åbne ca. 12.30, og musikken er planlagt at starte ca. kl. 14.00 med forbehold for ændringer.  

Hvornår kan jeg få mit armbånd på? 
Fra første dag, når portene åbner i indgangen 
 

TRANSPORT OG PARKERING
Vi anbefaler på det kraftigste, at du tager enten cykel eller går til HAVEN.

På cykel eller til fods
På cykel kan du køre via Christiania eller Holmen og være på HAVEN på ca. 10 min fra f.eks. Christianshavns Torv. Du kan også vælge at cykle fra Kongens Nytorv gennem Nyhavn over Inderhavnsbroen og forsætte ad Holmen. Også dette tager også omkring 10 min. 
Der vil være cykelparkering i nærheden af indgangen til HAVEN. Cykelparkering vil være på eget ansvar. 
Cykeludlejning. Her er et udpluk over cykeludlejningssteder i København, hvor du kan leje en cykel til HAVEN: 
http://copenhagenbikes.dk - 70 87 85 74 
http://copenhagenbicycles.dk - 35 43 01 22 
https://baisikeli.dk/content/2...- 26 700 229 
http://rentabike.dk - 70707513 
https://bycyklen.dk/da/ - 89 88 39 10 
  
BIL 
Parkering: Bemærk! Der er ikke mulighed for at parkere biler ved HAVEN Festival. Vi henviser derfor til offentlig transport eller cykel.

HAVNEBUSSER

Det vil være muligt at tage havnebussen til HAVEN Festival med havne bus 991 og 992. Vi gør opmærksom på, at der er en 2.5 km gåtur til HAVEN Festival fra havnebussen.

Der sejler en båd ekstra fra kl. 17:45 – 03:00 og yderligere en båd fra kl. 21:30 – 03:00. Det bliver pendulsejlads mellem Refshaleøen og Nyhavn. Derudover sejler der de ordinære afgange.

Se de normale afgangstider her: 991 og 992

Planlæg din rejse på: 

Planlæg din rejse på www.rejseplanen.dk

FRIVILLIG PÅ HAVEN

Kan jeg blive frivillig på HAVEN? 
Tilmelding som frivillig åbnede primo maj 2017. Læs mere om at være frivillig på HAVEN her.
For at være frivillig skal du være fyldt 18 år inden den 1. juni 2017. Du tilmelder dig her
Få svar på dine spørgsmål om at være frivillig og læs vores regler og vilkår her: 
FAQ
Regler & Vilkår


VELGØRENHED PÅ HAVEN 2017

På HAVEN samarbejder vi med velgørende organisationer, som man vil kunne støtte og møde på årets festival.

De fire organisationer er:

På HAVEN 2017 kan du blandt andet donere din pant til velgørenhed, der vil gå ubeskåret til de fire organisationer. Al donation vil blive fordelt ligeligt mellem Hjernebarnet, DIGNITY, Diabetes Foreningen og Dansk Flygtningehjælp. 


BØRN & UNGE
Alle børn er som udgangspunkt velkomne på HAVEN Festivalen. Dog anbefaler vi, at man ikke medbringer børn under fem år på festivalen. Festivalen er ikke designet til børn, og der vil derfor ikke være eksempelvis babymad og lignende tilgængelig på festivalen og kun pusleborde i begrænset omfang. Vi vil derfor lade det være op til den enkelte forælder at vurdere, om de vil medbringe deres barn på HAVEN Festival.

Vælger man at medbringe sit barn på festivalen, er der gratis adgang for børn under 10 år, hvis de er ifølge med en betalende voksen, og vi anbefaler, at man bærer små børn i en bæresele. Barnevogne og klapvogne af normal størrelse er tilladt, men det er ikke tilladt at tage disse med op foran scenerne, og festivalpladsen er ikke ideel til at barne- og klapvogne. Der kommer ikke særlige børne- eller ungdomsbilletter, så er man fyldt 10 år, skal man købe en billet.

Af sikkerhedsmæssige årsager, skal børn og unge under 15 år være ifølge med en voksen, og vi anbefaler ikke at have børn med på festivalen efter kl. 20.00.

ID og alkoholssalg

Der foretages ikke salg af alkohol til personer under 18 år. ID skal fremvises ved forespørgsel. 
 

GLEMTE SAGER/HITTEGODS

Alle glemte sager fra HAVEN Festival 2017 bliver indsamlet og indleveret til politiets hittegodskontor i København. Læs mere om, hvordan du kontakter hittegodskontoret.
Har du mistet en jakke, taske eller lignende, kontakt da HAVEN på info@havenkbh.dk
 

NABOER
Vi beklager naturligvis, hvis naboer oplever gener i forbindelse med afholdelsen af HAVEN Festival. Det er aldrig vores intention at være til gene for nogen - tværtimod er det vores mål at lave en festival, der forener alt det bedste af mad, drikke, kunst og musik, der har til formål at skabe glæde og gode oplevelser. Da vi er en forholdsvis lille nystartet festival, har vi desværre ikke mulighed for at uddele kompensationsbilletter til naboer, da der i så fald vil være tale om rigtig mange billetter. Vi vil dog naturligvis holde os inden for de tilladte rammer for afholdelse af festivalen.
 

GARDEROBE OG OPBEVARING 
På HAVEN er der en almen bemandet garderobe med plads til diverse. Vi har begrænset plads. Der vil ikke være plads til opbevaring af større genstande såsom kufferter og lignende. Al garderobe er på eget ansvar.
 

TIDSPLAN
Den endelige tidsplan offentliggøres, så snart den er klar. Hold øje med HAVENs Facebook og hjemmeside for information.
 

KONTANTFRI FESTIVAL
Hvilke betalingskort kan jeg bruge på HAVEN?
Dankort modtages i salgsboderne. Det vil ikke være muligt at betale med kontanter i boderne, men i værdikortboderne er det muligt at få sat kontanter ind på et værdikort, som kan bruges i alle boder.

Følgende kort kan anvendes i vores terminaler:

·       Dankort
·       Mastercard
·       Maestro
·       Visa
·       Visa Electron
·       Udenlandsk Visa
·       American Express
·       Eurocard
·       CUP
·       JCB International 

Jeg har ikke noget kort og bruger altid kontanter - Hvad gør jeg?
Vi modtager selvfølgelig dine kontanter på pladsen. I vores værdikortbod kan du henvende dig med kontanter og få dem indsat på et værdikort, som du kan anvende overalt på pladsen.
 
Hvis du bruger alle pengene på dit værdikort, kan du henvende dig i værdikortboden for at få det fyldt op.

Kan jeg betale med mobilepay i jeres barer og boder?
Du kan ikke benytte MobilePay i vores barer og boder, men i vores værdikortbod kan du benytte MobilePay til at købe et værdikort.

Hvordan får jeg min restsaldo på værdikortet retur?
Til enhver tid kan du gå i en værdikortbod og få din restsaldo overført til dit betalingskort. Vær opmærksom på, at der ikke tilbagebetales kontanter fra værdikortboderne, ligesom det ikke er muligt at tilbagebetale via MobilePay. Hvis du ikke har et kreditkort, kontakt da vaerdikort@havenkbh.dk. 

Hvornår er værdikort boderne åbne?
Værdikortboderne følger pladsens åbningstider. Når pladsen lukker ned den sidste dag, vil det være muligt at gå til en værdikortbod uden for pladsen, så du kan få din restsaldo overført, selv efter pladsen er lukket ned.
 
Også søndag d. 13/8 og mandag d. 14/8 vil du kunne finde en åben værdikortbod på HAVEN i tidsrummet kl. 12-18

Depositum på værdikortet

Når du omveksler kontanter til et værdikort opkræves et depositum på kr. 20. Depositummet returneres i værdikortboden, når du afleverer dit værdikort for at få din eventuelle restsaldo retur. Hvis du vælger at kontakte Haven efter festivalen på mail, returneres dit depositum, og der opkræves et administrativt gebyr på kr. 20. 

Hvad sker der hvis jeg taber mit værdikort?

Når du køber dit værdikort i værdikortboden, opfordres du til at fotografere det 10-cifrede kortnummer på forsiden af kortet, så du altid har det, hvis du taber kortet. Er uheldet ude, kontakter du straks en værdikortbod, som sørger for at lukke det tabte kort og overføre din restsaldo til et nyt kort.

Hvad gør jeg hvis jeg taber mit betalingskort?
Hvis du taber dit betalingskort, har du mulighed for at købe et værdikort i en værdikortbod, fordi du i værdikortboden har mulighed for at betale med MobilePay.

Mobilnettet virker altid dårligt på en festival!
Vi har stort fokus på mobilnettet, men er også bevidste om, at det af og til bliver hårdt belastet, og det er årsagen til, at vi har valgt ikke at lade vores betalingssystem være afhængigt af mobilnettet.
Betalingssystemet er knyttet op omkring en kablet internetforbindelse og bliver således ikke påvirket, hvis mobilnettet er belastet.

Hvad sker der hvis internettet svigter?
Der vil løbende være udfordringer for internetforbindelsen på en udendørs festivalplads – kabler rives over, strøm svigter eller lignende. I langt de fleste tilfælde er problemet relateret til enkelte barer/boder og ofte til kun enkelte kasseterminaler i barer/boder – og langt de fleste problemer er løst inden for ganske kort tid.

Det påvirker ikke betalingsmulighederne, hvis kasseterminalerne er offline, så det er ikke noget, man som gæst vil mærke til, med mindre man er debetkortholder (se info nedenfor).

Jeg har et debetkort - kan jeg bruge det?  
Debetkort er gyldig betaling i alle vores barer og boder. Såfremt man som debetkortholder møder en kasseterminal, der er offline, vil debetkortet ikke kunne anvendes. Ofte vil offlinesituationen være knyttet kun til den enkelte kasseterminal, hvorfor nabo-kasseterminalen med stor sandsynlighed vil kunne gennemføre betalingen. Barens/bodens personale er instrueret i, hvordan det foregår.

Sker det, at samtlige kasseterminaler er offline i en bar eller en bod, vil det ikke være muligt at gennemføre en betaling med debetkort. Vores gæster henvises til værdikortboderne, der kan afhjælpe denne situation.

Hvad sker der hvis Nets har nedbrud?
Af og til sker det, at Nets har nedbrud. Sker det, vil det ikke være muligt at betale med debetkort. Opstår den situation og står det klart, at der er tale om et nedbrud af længere varighed, vil det være muligt for vores debetkortholdere at få udstedt værdikort i værdikortboderne. I værdikortboderne vil det altid være muligt at betale med betalingskort uanset nedbrud hos Nets.

Hvad er kontaktløs betaling?
Bankerne er begyndt at udstede betalingskort, der kan anvendes som ”kontaktløs betaling”, såfremt dankortterminalen er i stand til at modtage kontantløs betaling. Sådanne kort er udstyret med en NFC-chip. Du kan tjekke, om dit kort er klar til at kontaktløs betaling ved at se efter dette mærke på kortet. Har dit kort ikke dette mærke, kan du kontakte din bank, hvis du ønsker at være klar til kontaktløs betaling.

På HAVEN kan alle dankortterminaler modtage kontaktløs betaling, hvilket betyder, at en betaling gennemføres ved blot at holde sit kort over dankortterminalen, såfremt beløbet er under kr. 200. Ved beløb over kr. 200 skal gæsten indtaste sin pinkode, og når et kort har været anvendt et antal gange til kontaktløs betaling, og uden indtastning af pinkode, vil gæsten blive bedt om at taste sin pinkode. Dette er udelukkende for at undgå misbrug, hvis man taber et kort med NFC-chip.
 

HVAD MED PANT?
Der opkræves pant på al emballage i vores barer. Pant tilbagebetales i vores pantboder ved indsættelse direkte på gæstens betalingskort eller på gæstens værdikort.
Har man indsamlet emballage, og ønsker betaling herfor, men er uden værdikort eller betalingskort, kan man i pantboden få udleveret et tomt værdikort, som beløbet kan indsættes på. For sådanne gæster kan saldo udbetales fra værdikortet ved henvendelse i værdikortboden (hvilket dog kræver, at man har et betalingskort) eller ved at sende en mail med info om værdikortnummer samt konto til overførsel.  
 

HANDICAPFACILITETER

Handicapledsager
Handicappede og andre gæster, der kan fremvise et gyldigt ledsagerkort fra Danske Handicaporganisationers Brugerservice, kan gratis medbringe én ledsager over 18 år til HAVEN. Kontakt venligst Billetlugens kundeservice på telefon 70 263 267.

Handicaptoilet
Handicaptoilet forefindes på festivalpladsen.  

Kørestolsbrugere
Der vil være adgang til handicappodier ved scenerne, der kan benyttes efter først til mølle-princippet.
 

MAD OG DRIKKE

Må jeg medbringe mad og drikkevarer?

Det er ikke tilladt at medbringe eget mad og drikke på festivalpladsen. Hvis man af helbredsmæssige årsager ikke må indtage maden, der tilbydes på pladsen, skal der foreligge dokumentation herpå i form af lægeerklæring, som skal forevises vagterne ved indgangen. Hvis du har småbørn og har brug for at medbringe babymos eller lignende er det også tilladt. Er du i tvivl om noget, så kontakt os på info@havenkbh.dk og beskriv dine behov, så finder vi en løsning! 

Allergi og særlige behov

Har du allergi eller andre særlige behov, som kan være en udfordring under festivalen, er det tilladt at medbringe lidt mad og drikkevarer på festivalområdet. Vi kan dog love, at der vil være noget for enhver smag, og ligeledes tilbud til folk med allergi. Eksempelvis vil der være glutenfri øl fra Mikkeller samt laktosefri mad, drikkevarer og snacks, samt vegetarisk og vegansk mad (rawfood) at finde på pladsen. Der vil envidere være en øl på 0,3% tilgængelig i begrænset omfang på festivalen, til dem der foretrækker øl med lav alkoholprocent.   


VANDPOSTER
Der vil være vandposter at finde på festivalpladsen, hvor man naturligvis kan fylde sin vandflaske med postevand ganske gratis.
 

OVERNATNING
Der tilbydes ikke overnatning og camping på HAVEN, og vi henviser derfor til alternative overnatningsmuligheder.
Vi anbefaler at man tjekker HOTELS.COM, der har et bredt udvalg af ledige hoteller i København.
 

MOBILOPLADNING
Sammen med Volt tilbyder vi bærbar opladning på festivalen. Hos Volt får du en lille bærbar oplader inkl. kabel, som kan oplade din mobil i lommen. Når opladeren er tom, bytter du den blot til en ny, så du ikke skal være foruden din telefon eller vente på opladning. Vi anbefaler at pre-booke Volt på forhånd, da du sparer penge og undgår udsolgt. Pre-book her: http://getvolt.dk/haveSIKKERHED

Førstehjælp
Der er et veluddannet førstehjælpskorps til stede under hele arrangementet.

REGLEMENT

Det er strengt forbudt at

Blokere nødudgange og passager, samt skubbe og mase, specielt foran scenerne Crowdsurfe Stage dive Kaste med øl og andre objekter Enhver overtrædelse af ovenstående vil medføre øjeblikkelig bortvisning DYR Det er ikke tilladt at medbringe dyr på koncertpladsen. 

Foto & Video

Det er ikke tilladt at medbringe båndoptagere, videokamera eller professionelt fotokamera. Lyd- og videooptagelse er ikke tilladt. Kun små digitale videokameraer (lommestørrelse) og mobiltelefoner er tilladt på pladsen. Spejlreflekskameraer er ikke tilladt. Hvis du skal fotografere for et medie, er du velkommen til at søge om akkreditering. Vi tillader ikke større/professionelle kameraer til privatpersoner på grund af restriktioner fra de internationale artister, ligesom det er forstyrrende for vores publikum med for mange kameraer under koncerterne. Det er ikke tilladt at medbringe selfiestænger af metal. 


Grill & Brug af åben ild

Der må ikke medbringes grill eller lignende på koncertområdet. Brug af åben ild er ikke tilladt. 

Narkotika

Der er nultolerance over for narkotika af enhver art. Handel med og besiddelse af narkotika medfører omgående bortvisning samt politianmeldelse. 

Paraplyer

Af sikkerhedsmæssige årsager er det ikke tilladt at medbringe paraplyer. 

Stole, telte mm

Opsætning af telte, borde, stole og pavilloner er ikke tilladt af sikkerhedsmæssige årsager, ligesom det ej heller er tilladt at medbringe flag, vimpler, bannere og lign. Der vil være siddepladser at finde på pladsen. Hvis du er gravid eller har særlige behov opfordrer vi til at tage et tæppe eller liggeunderlag med. 

Våben

Det er ikke tilladt at medbringe nogen form for våben på pladsen. Overtrædelse af dette vil medføre omgående bortvisning samt politianmeldelse. 

Sprayflasker & Solcreme

Gæster og frivillige må ikke medbringe spraydåser og flasker under tryk, samt beholder med brandbare væsker på pladsen. Parfume og solcreme på spray må godt medbringes på pladsen.